Home Новини сучасних технологій Відомо, як легко та ефективно пришвидшити смартфон Xiaomi

Відомо, як легко та ефективно пришвидшити смартфон Xiaomi

0

Мабуть ви погодитеся, що Xiaomi – це один з кращих брендів по виробництву смартфонів. Майже всі вони відповідають такій категорії, як “якість-ціна”. Єдиний мінус – це те, що в них, на даний момент, немає смартфонів з класними камерами.

Самі телефони мають оболонку – MIUI. Саме вона дає більшість функцій, яких у інших немає. Але буває таке, що ваш Xiaomi починає повільно працювати. Чому так буває і як це припинити?

Цікаво: Названо смартфон Xiaomi, який вартий кожної витраченої гривні.

По-перше, причина може бути в оптимізації MIUI, яка почала знижувати швидкість роботи телефона. По словах користувачів таке тільки в новій версії оболонки, MIUI 12. Може це й так, але ще є кілька причин.

Наприклад, секретні налаштування, які розробники приховали від нас. Також може бути проблема в автоматичній оптимізації акумулятора. В якому сенсі? У системі є функція, яка постійно “моніторить” додатки, які ми частіше відкриваємо. Скоріше всього, через цього “шпіона” і зменшується автономність.

Але як це вимкнути? Треба зробити кілька кроків, які ми написали нижче:

Для початку необхідно відкрити додаток “Play Маркет” і шукати програму “Activity Launcher”. Натискаємо “Завантажити” і чекаємо.

По завершенню завантаження, відкриваємо "Activity Launcher”. У вас з’явиться його меню і зверху буде кнопка у вигляді "лупи". Тиснемо на неї і вписуємо “Харчування / Живлення”. Перед вами з’явиться розділ “Живлення та продуктивність”, який треба відкрити.

Цікаво: Названо додатки, які краще видалити з смартфонів Xiaomi.

Далі вам необхідно знайти функцію “Адаптивний режим”. Коли знайшли, вимикаємо її.

Після вимкнення адаптивного режиму, йдемо знову у “Живлення та продуктивність”, потім “Battery Manager”. В цьому розділі вимикаємо “Використовувати Battery Manager”. Після цих кроків можемо видаляти програму.

Таким чином можна легко розібратися з повільною роботою смартфона. Відключення цього моніторингу повинно було допомогти вам, але якщо це не так, то слід знову завантажити Activity Launcher та увімкнути те, що вимкнули.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version