Реклама

Відомо, як максимально убезпечити WhatsApp від злому і читання листування

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Знову тема, яка стосується WhatsApp. На цей раз поговоримо про те, як максимально убезпечити WhatsApp від злому і читання листування. Сам по собі WhatsApp захищений досить добре, оскільки використовує технологію наскрізного шифрування компанії Signal. В даному випадку, захист буде відбуватися від загрози, яка зможе отримати доступ до вашого смартфона.

Для початку, необхідно встановити пін-код для месенджера. Для цього необхідно перейти в налаштування, а потім в Акаунт і активувати захист за допомогою пін-кода.

Такий захист допоможе вберегти месенджер WhatsApp від людей, які отримають доступ до вашого смартфона.

Наступним рівнем безпеки буде захист від “зламаних” співрозмовників. Яким чином це працює?! Якщо ваш співрозмовник змінить пристрій або перевстановить додаток, вам прийде сповіщення. Для активації цієї функції, необхідно перейти в “Безпека” та акивувати “Показувати сповіщення безпеки”.

Також було б непогано, якби був включений захист додатків. Принцип стандартний, перед запуском додатку потрібно вводити пін-код, або ж використовувати інший метод автентифікації.

Ще не рекомендується встановлювати месенджер на ті смартфони, які можуть бути під управлінням зловмисників. І останнє, це елементарна перевірка месенджера WhatsApp на відсутність невідомих підключень.

Додатково, не рекомендується встановлювати месенджер із сторонніх ресурсів та заходити в свій обліковий запис із невідомих пристроїв.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Nokia представила Android TV приставку Streaming Box

Останнім часом Nokia ліцензує свої фірмові знаки різним фірмам. Останньою компанією, яка підписала таку угоду з фінською компанією, є StreamView GmbH. Зараз ця...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -