Реклама

Відомо, як НЕ МОЖНА заряджати смартфон

Останні Новини

Можливо, в тій чи іншій мірі, вас цікавило як правильно заряджати свій телефон. Можливо вам хтось розказував, що не можна заряджати телефон при деяких умовах, але ви не були впевнені в цій інформації. Сьогодні ми вирішили розказати, як не можна заряджати смартфон, оскільки наслідки неправильного заряджання можуть бути неприємними.

Неоригінальні зарядні пристрої

Напевно, це найпопулярніша причина поломок смартфонів. Неоригінальні зарядні пристрої, а також пристрої невідомих виробників можуть скоротити термін автономної роботи вашого пристрою. Якщо оригінальні зарядні пристрої обіцяють швидку, якісну та безпечну зарядку вашого смартфона, то неоригінальні такого вам не будуть гарантувати. Якщо виникла ситуація, що ваш зарядний пристрій виведений з ладу, рекомендуємо придбати новий в фірмовому магазині виробника вашого смартфона. В гіршому випадку, рекомендується купляти зарядні пристрої, які виготовлені відомими компаніями і які можуть гарантувати, що ваш смартфон (акумулятор) не постраждає від цього.

Телефон в чохлі / під подушкою (або іншими речами)

В сучасних смартфонах, проблеми з охолодженням відсутні, але це більше стосується дорогих пристроїв. Якщо ж мова йде про бюджетні смартфони, або маловідомі бренди смартфонів, то така проблема присутня. У випадку, коли смартфон в чохлі / під подушкою, йому важко охолоджуватися і це призводить до нагрівання. Якщо температура смартфона піднімається вище 45 градусів, батарея може почати плавитися, а разом з нею і смартфон. Це надзвичайно небезпечно і може призвести до неприємних наслідків у вигляді пожежі або опіків різного ступеня.

Зарядка вночі

В даному випадку, це стосується більш старих смартфонів і кнопкових телефонів, в яких на програмному рівні нема контролю за зарядкою, тому такі смартфони або телефони не рекомендується заряджати вночі.

Що стосується сучасних смартфонів із оригінальними зарядними пристроями, то ця проблема там відсутня. На програмному рівні контролюється рівень заряду і коли смартфон заряджений на 100%, процес зарядки завершується.

Заряджання при екстримально низьких та високих температурах

В будь-якому випадку, не рекомендується заряджати смартфон при високих та низьких температурах, оскільки це призведе до серйозних пошкоджень акумулятора і смартфона вцілому. Що в одному випадку, що в іншому, перед початком заряджання, смартфон повинен побути деякий час при кімнатній температурі.

Заряджати смартфон і грати у важкі ігри або використовувати важкі додатки

Цілком логічно, що ця помилка виявилася в нашому списку, оскільки смартфон під час заряджань дещо нагрівається, а при запуску важкої гри або додатку, температура піднімається ще більше. Результатом цього може стати перегрів смартфона, який може просто вимкнутися (в кращому випадку) або ж акумулятор виведеться з ладу (разом із смартфоном).

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Apple випустила оновлення версії 13.6 iOS

Компанія Apple випустила оновлення версії 13.6 для iOS та iPadOS. Що воно нам приносить? Найцікавіше це функція цифрових ключів...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -