Реклама

Відомо, як вимкнути та включити частоту оновлення 120 Гц на моделях iPhone 13 Pro

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

IPhone 13 та iPhone 13 Pro нарешті вийшли в реліз, хоча й придбати їх неймовірно складно. Нові флагмани можуть похвалитися безліччю нових доповнень, і одним з найбільш помітних є дисплей ProMotion на 120 Гц. Нова технологія дисплея дозволить користувачам плавно орієнтуватися в інтерфейсі, а також відіграватиме важливу роль у мобільних іграх. Однак, один з головних недоліків більш високого оновлення дисплея – це скорочення терміну служби акумулятора. Apple каже, що оновлення динамічно змінюється в залежності від вмісту екрана. Тим не менш, ви завжди можете вимкнути частоту оновлення 120 Гц на моделях iPhone 13 Pro, якщо вона не працює для вас. Відповідно зараз, ми розповімо, як вимкнути та включити частоту оновлення 120 Гц на моделях iPhone 13 Pro.


Незважаючи на те, що новий дисплей - це блискуче нове доповнення, якого більшість з нас чекали і полюбили, приємно бачити, що Apple надала користувачам можливість вимкнути його. Ми не перевіряли, чи вимкнення дисплея на 120 Гц заощадить час автономної роботи. Якщо у вас виникли проблеми, ми рекомендуємо вам дотримуватися цих порад, щоб збільшити час автономної роботи вашого iPhone . Ось як ви можете вимкнути та включити відображення частоти оновлення 120 Гц на моделях iPhone 13 Pro.

  1. Перейдіть в "Налаштування" .
  2. Виберіть "Доступність" .
  3. Натисніть "Рух".
  4. Прокрутіть униз і знайдіть перемикач "Обмежити частоту кадрів" . Ви можете вимкнути або включити його відповідно до ваших потреб.

Це все, що вам потрібно зробити, щоб вимкнути або включити дисплей частоти оновлення 120 Гц в iPhone 13 Pro. Ви також можете здійснити пошук "Обмежити частоту кадрів" на панелі пошуку на головному екрані, проводячи пальцем вниз. Як згадувалося раніше, ми не впевнені, чи це заощадить час автономної роботи на вашому iPhone. Крім того, коли ви вимикаєте перемикач, частота оновлення дисплея повернеться до 60 Гц.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Apple вирішили перенести своє виробництво в Індію

Чергові новини пов'язані з компанією Apple. На цей раз, новина пов’язана з потужностями компанії. Як відомо, майже все виробництво...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -