- Реклама-
Home Новини сучасних технологій Відомо, коли починається зимовий розпродаж у Steam 2020

Відомо, коли починається зимовий розпродаж у Steam 2020

0
88
Відомо, коли починається зимовий розпродаж у Steam 2020

Кінець року швидко наближається, і для геймерів на ПК це означає, що на горизонті з’явиться розпродаж Steam Winter. Зимовий розпродаж – це одна з двох найбільших розпродажів року для Steam разом з Літньою розпродажем, і це велика подія для геймерів на ПК, які можуть відпочити в школі чи попрацювати на канікулах. Хоча Steam ще не підтвердив дату початку зимових розпродажів, нам стало відомо, коли починається зимовий розпродаж у Steam 2020.

Зокрема, SteamDB повідомляє, що зимовий розпродаж Steam 2020 почнеться 22 грудня о 18:00 за київським часом. Це для тих, хто не має зручного календаря, завтра, тож у нас, мабуть, залишилося трохи менше 24 годин, перш ніж розпочнеться зимовий розпродаж Steam.

Звичайно, це означає, що вам, мабуть, слід уникати покупки ігор сьогодні, тому що є дуже велика ймовірність того, що в цей час завтра ви зможете її придбати зі знижкою. Хоча не кожна гра надходить у продаж під час цих великих щорічних розпродажів, таких як літні та зимові розпродажі, велика частина каталогу Steam отримує знижки, тому, безумовно, є гарною ідеєю затриматися на будь-яких покупках, які ви хочете зробити, на деякий час .

Ми можемо очікувати, що Зимовий розпродаж триватиме два тижні, оскільки SteamDB каже, що він повинен завершитися 5 січня. Зимовий розпродаж у Steam слідує за досить гарячими осінніми розпродажами, що відбулися наприкінці листопада, та розпродажем на Хелловін, який, очевидно, відбувся наприкінці жовтня.

Отже, ось вам: якщо вам було цікаво, коли розпочнеться зимовий розпродаж у Steam, схоже, ви можете розраховувати на це, починаючи завтра. Зимовий розпродаж Steam, звичайно, є лише одним із кінцевих продажів ігор в кінці року, які відбуваються зараз, і насправді, деякі найбільші конкуренти Steam вже розпочали власні великі продажі .

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.