Реклама

Відомо, коли Samsung випустить потрійний складний планшет та прозорий смартфон

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Samsung має цікаву лінійку пристроїв, заплановану на 2021 рік. Він розпочнеться з запуску серії Galaxy S21 14 січня. Також у неї є кілька складних телефонів, запланованих на наступний рік, включаючи Galaxy Z Fold 3 , Galaxy Z Flip 3 та можливі полегшені версії Galaxy Z Fold та Z Flip. Також сьогодні стало відомо, коли Samsung випустить потрійний складний планшет та прозорий смартфон.

За повідомленням агента Tron (@cozyplanes), Samsung має потрійний складний планшет, якщо можна так його назвати, запланований на 2021 рік. Він також має прозорий дисплейний телефон, запланований також на наступний рік!

Потрійний складний планшет – це точно пристрій, екран якого розділений на три частини, але має дві петлі. На даний момент, дизайн майбутньої новинки ще невідомий.

Переходячи до прозорого дисплейного телефону, ми хочемо повірити, що це телефон, який має його компоненти внизу, а не за екраном, а потім проектує вміст на дисплей, який здається прозорим, але насправді не є. Подумайте про це як про телевізор Xiaomi Mi TV Lux OLED Transparent Edition, але в набагато меншому масштабі, який поміщається у вашу кишеню.

Інформатор також зазначає, що Samsung планує запустити “прокручувані” та “роликові” пристрої. Схоже, Samsung не хоче грати в наздоганку, тому планує оголосити про свій власний наступний рік.

У відповідь на твіт Трон додає, що Samsung також планує легендарний продукт, про який ми "ніколи не думали, що станеться". Ми сподіваємось, що найближчим часом з’явиться більше деталей цього пристрою.

Який із цих пристроїв вас найбільше хвилює? Повідомте нас у полі для коментарів нижче.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо попередньо встановлені додатки, які можна видаляти з смартфона без побоювань

Зараз практично всі купують нові смартфони хоча б один раз на 3-4 роки. Причиною цього є те, що виробники...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -