Реклама

Відомо, що робити із старими смартфонами

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Кожен з нас, придбавши новий телефон, думав, що зробити зі старим? Фактично, варіантів не так вже й багато, але ми спробуємо вам з цим допомогти, оскільки нам відомо, що робити із старими смартфонами. Хтось дарує старий гаджет; хтось здає в утилізацію; хтось продає на запчастини або просто продає в інші руки.

Якщо немає гострої потреби в продажі телефону, то багато користувачів дарують їх родичам: дітям для яких він може стати першим ґаджетом; літнім родичам, яким він допоможе освоїти нові технології або віддати на благодійність.

Якщо смартфон в гарному стані, його можна здати в сервісний центр або в майстерню по ремонту мобільної техніки. Досить часто вони скуповують робочі смартфони по задовільній ціні на запчастини.

Досить часто користувачі зламаних телефонів їх залишають вдома або викидають. Це є неправильним, адже в акумуляторі та корпусі смартфона міститься багато шкідливих речовин, тому їх потрібно здавати на утилізацію. Самому утилізувати старий ґаджет не вдасться.

Багато виробників мобільної техніки мають власні програми утилізації неробочих пристроїв. Такі відомі компанії як Apple i Sаmsung безкоштовно приймають неробочу техніку власного виробництва.

Також є спеціалізовані компанії по утилізації електротехніки, за бажанням можна звернутися до них.
Звісно ж можна продати свій старий телефон на спеціалізованих сайтах.

Відповідно до цього, кожен користувач може підібрати для себе найоптимальніший варіант, куди прилаштувати свій б/у ґаджет.

Також нещодавно було названо причини, через які варто міняти свій старий смартфон на новий.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

HONOR Watch GS Pro виходить на європейський ринок

Розумний годинник HONOR Watch GS Pro виходить на європейський ринок та уже визначена його ціна для Європи. Він був...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -