Реклама

Vivo показала новий концептуальний смартфон із знімною камерою

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Весною минулого року з’явилася цікава інформація про прототип смартфона Vivo, особливістю якого була знімна камера. За задумом, вона автоматично запускає додаток камери, коли ви знімаєте її зі свого місця на задній панелі. Магніти всередині повинні були закріпити камеру на металевих поверхнях або екрані смартфона. Камера повинна була мати вбудований акумулятор. До цього моменту Vivo поки так і не анонсувала подібний смартфон, однак розробки в даному напрямку не припинилися. Китайський ресурс Mydrivers повідомляє, що Vivo показала новий концептуальний смартфон із знімною камерою.

За задумом творців, користувач може від’єднувати камеру і здійснювати дистанційну зйомку. Це дозволить використовувати гаджет як екшен-камеру, закріпивши її, наприклад, на шоломі, велосипеді або навіть на нашийнику домашнього вихованця для отримання унікальних кадрів.

Повідомляється, що цей знімний блок камери включає стандартний модуль, телеоб'єктив, широкоугольник і об'єктив типу «риб'яче око». Також передбачений спеціальний магнітний механізм панорамування / нахилу і вбудований акумулятор.

Цей дизайн вже отримав премію Red Dot Design Concept Award 2020. Джерело додає, що прототип все ще знаходиться на стадії лабораторного тестування.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Google побудував світлодіодну сферу для створення портретного режима

Сучасні телефони можуть похвалитися не тільки просунутими датчиками, а й наявністю ІІ, здатним в режимі реального часу коригувати автофокусування...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -