Реклама

Виникли проблеми з поставкою камер для iPhone 12

Останні Новини

Майбутня серія iPhone 12 стикалась уже з багатьма проблемами. Відповідно, ми не раз писали про те, що запуск затримується, і нова серія телефонів від Apple надійде можливо у жовтні, а можливо і пізніше. Також, є інформація, що нові моделі надійдуть не одночасно, а з затримкою. А сьогодні, ми говоримо про те, що виникли проблеми з поставкою камер для iPhone 12.

Очікується чотири моделі нового iPhone 12, і вони будуть використовувати об’єктиви 7P для ультрашироких камер. Зокрема, проблеми виникли із розтріскуванням даних об’єктивів під час випробування на високу вологість та температуру. З такою проблемою стикнулись елементи Genius Electronic Optical.

Чи вплине ця проблема на поставки, швидше за все ні. Так як у компанії Apple є ще один постачальник – Largan, і якщо він зможе закрити розрив в постачанні, то ще більшої затримки вдастся уникнути.

Джерело: macrumors

Рекомендуємо: Компанія Apple Запустила Новий IMac.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо найочікуваніші нововведення, які хочеться побачити в смартфонах 2021 року

Про смартфони і їхні функції можна говорити безкінечно довго, а якщо заходить мова про нововведення, то тим більше. Як...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -