Реклама

Визначена дата запуску Amazfit Band 5

Останні Новини

На сайті Amazon помічений новий фітнес-трекер від Huami – Amazfit Band 5. Також, уже визначена дата запуску Amazfit Band 5 та ключові характеристики трекера. Щодо дати запуску, то вона встановлена на 30 вересня.

Обладнаний трекер HD-кольоровим AMOLED-дисплеєм. Фітнес-трекер Amazfit Band 5 отримує вбудовану систему голосового помічника від Amazon – Alexa. А також такі датчики як моніторинг серцебиття, стресу, моніторинг SpO2 та якості сну, відстеження менструального циклу жінок, дихальні вправи та систему оцінки стану здоров’я PAI. Ну і звісно, присутні тут 11 режимів тренувань.

Щодо дизайну, то Amazfit Band 5 отримує дизайн уже відомого нам Mi Smart Band 5. Окрім цього, присутні тут можливість управління музикою, керування камерою, сповіщення, тощо. Акумулятор повинен забезпечити до 15 днів роботи у звичайному режимі та близько 25 днів у енергозберігаючому режимі.

Ціна на трекер Amazfit Band 5 встановлена в розмірі 49,99 дол.

Джерело: Amazon

Рекомендуємо: Смартфон Від Samsung З Гігантським Акумулятором Вже На Підході.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Відомо, чому деякі смартфони називають флагманськими і чим вони відрізняються від звичайних

Останнім часом, сучасні люди вже не можуть уявити свого життя без електронної техніки. Вона наслідує нас повсюди: починаючи від...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -