Реклама

Вже відома ціна на PlayStation 5

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Не так давно відбувся реліз ігрової консолі PlayStation 5, але вартість консолі залишалася невідомою. Сьогодні ж в мережі поширилася інформація і вже відома ціна на PlayStation 5. Очікується, що базова версія приставки буде коштувати 500 Євро, а цифрова версія повинна коштувати на 100 Євро менше, тобто 400 Євро. Раніше вже повідомлялося, що дві версії отримають SSD об’ємом 825ГБ.

Нагадуємо: Компанія Sony подала патент для PS5.

Вже відома ціна на PlayStation 5

Додатково стали відомі ціни й на аксесуари до консолі. Як повідомляється, геймпад DualSense буде коштувати 60 Євро, а станція для зарядки контролерів коштуватиме 30 Євро. В той же час веб-камера буде продаватися по тій же ціні, що й геймпад – 60 Євро. Пульт дистанційного керування можна буде придбати за 30 Євро, а підставку для вертикальної установки PlayStation 5 за 20 Євро.

Вже відома ціна на PlayStation 5

Також не можна не відмітити ціну на бездротові навушники Pulse 3D, коштувати вони будуть не мало — 180 Євро.
Тому, здійснивши прості підрахунки, можна дізнатися ціну упакованої версії консолі PS5 (з двома контролерами) — 1000 Євро або ж майже 30 000 грн. Продажі приставки розпочнуться осінню цього року.

Рекомендуємо: Sony запатентували віртуального помічника для PS 5.

P.S На Вашу думку, Sony PlayStation 5 варта своїх грошей? Чи є сенс в покупці дешевшого XboX?

Джерело: IThome

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Nokia подала позов проти Lenovo

Сьогодні з’явилася інформація, що Nokia подала позов проти Lenovo до Комісії з міжнародної торгівлі США. В зверненні йдеться про...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -