Реклама

WhatsApp: як скинути PIN-код автентифікації електронної пошти

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Один із способів відновити доступ до вашого облікового запису WhatsApp у разі виникнення проблем — увімкнути двоетапну перевірку. Якщо функцію безпеки ввімкнено, програма обміну повідомленнями тепер вимагатиме шестизначний код для автентифікації вашого доступу.

Саме цей PIN-код буде служити додатковим бар’єром безпеки від третіх осіб. Якщо з якоїсь причини ви забули свій код, знайте, що його можна відновити за допомогою електронної адреси, зареєстрованої в WhatsApp.

Цікаво: Розповідаємо, як додати нові контакти в месенджері WhatsApp.

Як скинути PIN-код безпеки WhatsApp

Крок 1. Під час доступу до WhatsApp на телефоні, будь то на Android чи iPhone , натисніть «Забули PIN-код?» коли програма запитує код безпеки.

Крок 2: потім натисніть «Надіслати електронний лист» > «ОК».

Крок 3: Перейдіть до повідомлення, надісланого WhatsApp, і натисніть посилання, щоб продовжити.

Крок 4: Далі натисніть «Підтвердити», щоб вимкнути двоетапну перевірку та отримати доступ до свого облікового запису без PIN-коду.

Цікаво: Як побачити заблоковані номери в месенджері WhatsApp.

Я не зареєстрував електронну адресу, що тепер?

У таких випадках вам доведеться зачекати 7 днів, щоб скинути PIN-код. Те саме стосується тих, хто забув адресу електронної пошти, яку вони надали WhatsApp для скидання PIN-коду. Через 7 днів знову відкрийте WhatsApp і натисніть «Забули PIN-код?» > «Скинути».

З міркувань безпеки WhatsApp повідомляє, що прискорити процес неможливо.

Не забудьте знову ввімкнути функцію двоетапного підтвердження після завершення процедури.

Варто зазначити, що просте видалення WhatsApp із вашого пристрою не вимикає двоетапний PIN-код підтвердження. Цю функцію користувач може вимкнути лише вручну, перейшовши в «Налаштування» > «Обліковий запис» > «Двохетапна перевірка» > «Деактивувати».

Цікаво: Як використовувати два акаунти WhatsApp на одному смартфоні? Названо три способи.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Розкрито найпопулярніший метод шахрайства в інтернеті

Сьогодні було розкрито найпопулярніший метод шахрайства в інтернеті. Він пов'язаний з електронною торгівлею. Як пояснили фахівці, пандемія COVID-19 викликала зростання...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -