Реклама

WhatsApp на Windows 10 отримав важливе оновлення

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

WhatsApp на Windows 10 отримав важливе оновлення. Повідомлення тепер можуть зникати автоматично. У мобільній версії підтримка самознищення повідомлень з’явилася трохи раніше.

Команда популярного месенджера WhatsApp випустила невелике, але важливе оновлення WhatsApp Desktop для Windows 10.

WhatsApp на Windows 10 отримав важливе оновлення

Оновлення під номером 2.2045.19.0 приносить функцію самознищення повідомлень, а також виправлення ряду проблем, помилок та підвищення продуктивності.

У мобільній версії WhatsApp підтримка самознищення повідомлень з'явилася трохи раніше. Команда WhatsApp оголосила про початок поширення давно очікуваної функції ще на початку листопада. Функція зникаючих повідомлень тестувалася в WhatsApp, як мінімум, з жовтня 2019 року.

WhatsApp на Windows 10 отримав важливе оновлення

Коли включений режим зникаючих повідомлень, нові повідомлення, що відправляються в чат, будуть зникати з нього через сім днів. Будь-який учасник в індивідуальному чаті може включити або відключити зникаючі повідомлення. У групових чатах це може зробити адміністратор.

Читайте також: Важливе нововведення WhatsApp для власників бізнесу.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Показано прототип невипущеного смартфона Apple iPhone 5s

Сьогодні було показано прототип невипущеного смартфона Apple iPhone 5s в незвичному кольорі. Користувач Twitter опублікував фотографії прототипу, який...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -