Реклама

Xiaomi готують до релізу електровелосипед за ціною бюджетного смартфона

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Компанія Xiaomi славиться випуском не тільки смартфонів, а й інших розумних пристроїв сьогодення. Серед найпопулярніших можна назвати фітнес-браслети, смарт-годинники, розумні ваги, камери спостереження та багато іншого. Сьогодні ж надійшла інформація, що Xiaomi готують до релізу електровелосипед за ціною бюджетного смартфона. Все вірно, за ціною бюджетного смартфона.

Для початку, розглянемо основні можливості міського електровелосипеда, який називається Baicycle Xiaobai. Так ось, Baicycle Xiaobai отримав досить потужний 250 Вт двигун, який в парі з акумулятором, дозволить проїжджати близько 26 км від одного заряду. Окрім цього, варто відмітити й зручну конструкцію Baicycle, оскільки він складається до цілком зручних розмірів, що дозволяє зручно його переносити, зберігати і навіть подорожувати в громадському транспорті. Електровелосипед можна налаштувати під людей різного зросту, а сидіти на пружинному сидінні буде максимально зручно. Стосовно шин, то вони досить масивні, тобто ви зможете кататися на ньому не тільки в місті, а й за його межами, але варто врахувати, що електровелосипед зможе подолати тільки 15% підйом.

Xiaomi готують до релізу електровелосипед за ціною бюджетного смартфона

Як і всі транспортні засоби, подача живлення у електровелосипеді відбувається через розблокування ключем. Також на кермі ви побачите невеликий дисплей, на якому буде відображатися заряд акумулятора та ваша поточна швидкість руху. Стосовно акумулятора, то він захищений від перевантаження струму, перезарядки і тому подібного.

Xiaomi готують до релізу електровелосипед за ціною бюджетного смартфона

Нічні катання на велосипеді також можливі, оскільки на кермі встановлена фара, а ззаді - задні ліхтарі. Також Baicycle Xiaobai оснащені крилами, які запобігатимуть потраплянню болота при катанні в похмуру погоду.

Xiaomi готують до релізу електровелосипед за ціною бюджетного смартфона

Нарешті дійшли до вартості та доступності Baicycle Xiaobai. На даний момент, Baicycle Xiaobai доступний на краудфандинговій платформі Youpin за ціною близько 154 долара (не всі смартфони продають за таку ціну), але після завершення збору коштів, електровелосипед буде продаватися за 232 долара.

За неофіційною інформацією, глобальний реліз електровелосипеда відбудеться тільки в тому випадку, якщо на території Китаю його продажі будуть на високому рівні.

Також нещодавно в Xiaomi розповіли, чи варто заряджати смартфони всю ніч.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо 6 порад, які збільшать термін служби смартфона

Всі ми, власники смартфонів, рано чи пізно оновлюємо його до новішого з деяких причин. Зазвичай, причиною для покупки нового...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -