Реклама

Xiaomi підтвердили, що смартфон Mi 11 отримає нову SoC Snapdragon

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні Xiaomi підтвердили, що смартфон Mi 11 отримає SoC Snapdragon- Snapdragon 888. На саміті Qualcomm 2020 Лей Цзюнь, засновник і генеральний директор Xiaomi, заявив, що Mi 11 стане одним із перших смартфонів, які отримають нову SoC Snapdragon 888. 

Флагманський процесор призначений для живлення висококласних телефонів Android в 2021 році, і Xiaomi є однією з перших брендів, яка використовує чіпсет, тоді як інші імена включають Realme, OnePlus, OPPO та ін. Mi 11 на базі чіпсета Snapdragon 888 ще не отримав дату запуску, але телефон планується запустити в січні 2021 року. Snapdragon 888 SoC наслідує чіпсет Snapdragon 865 і оснащений новим модемом Qualcomm Snapdragon X60 5G для 5G mmWave та суб-6 у всіх основних телекомунікаційних компаніях світу. Чіпсет також виділяє модернізований графічний процесор Adreno, підтримку частоти оновлення 144 Гц, механізм штучного інтелекту Qualcomm 6-го покоління та швидшу обробку зображень.

"Snapdragon 888 - це найпотужніша мобільна платформа від Qualcomm Technologies", - заявив Лей Цзюнь. - На додаток до провідного в галузі підключення 5G, це принесло новаторські прориви та інновації в галузі штучного інтелекту, ігор та камер. Я радий, що наш новий флагманський смартфон Mi11 стане одним із перших пристроїв із Snapdragon 888. Це ще один передовий продукт від нас, який буде завантажений різними жорсткими технологіями ».Mi11 буде одним із перших пристроїв з Snapdragon 888 SoC

Snapdragon 888 SoC використовує нове двигун Qualcomm AI 6-го покоління з повністю переробленим процесором Qualcomm Hexagon, який, як кажуть, виконує операцію з вражаючими операціями 26 тера в секунду. Крім того, чіпсет розрахований на зйомку фотографій та відео з роздільною здатністю 2,7 гігапікселя в секунду або приблизно 120 фотографій з роздільною здатністю 12 Мп, що приблизно на 35 відсотків швидше, ніж у попереднього покоління, завдяки швидшому провайдеру Spectra.

Snapdragon 888 SoC на інших смартфонах

Хоча ми знаємо, що Mi 11 буде живитися від Snapdragon 888 SoC, очікується прибуття інших смартфонів таких брендів, як ASUS, Realme, OnePlus, Vivo, OPPO, Motorola, LG, BlackShark, Lenovo, MEIZU, Nubia, Sharp і ZTE. з чіпсетом також на початку 2021 року. Ми очікуємо почути більше про ці флагманські телефони від самих брендів у найближчі тижні.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названы 5 распространенных ошибок при зарядке смартфона

Стаття доступна українською...При покупке нового смартфона, мало кто начинает волноваться за его зарядку, а точнее правильность заряжания. В большинстве...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -