Реклама

Xiaomi розробляють найкращий та специфічний смартфон

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Компанію Xiaomi важко віднести до тих, які випускають смартфони з експериментальним дизайном, оскільки цим раніше займалися в LG і виходили в них смартфони справді цікаві. Стосовно Xiaomi, то дизайн їхніх смартфонів більше відноситься до класичних і максимальні зміни, на які вони йшли, це розміщення блоків камер. На щастя, Xiaomi вирішили змінити цю ситуацію, хоч і частково, оскільки зараз вони розробляють найкращий та специфічний смартфон.

Зараз мова піде про смартфон, який ще не отримав навіть попередньої назви, оскільки патенти з цим смартфоном були опубліковані тільки нещодавно. За попередньою інформацією, загадковий проект отримає дизайн, який ми раніше бачили в смартфонах Samsung Galaxy Fold, тобто він буде складатися, але з певними доповненнями і на порядок дешевше Galaxy Fold.

Також відомо, що в нових смартфонах будуть використовуватися такі ж екрани, як і в пристроях Samsung, тобто зможе витримувати подряпини і невеликі пошкодження. Окрім цього, з смартфоном можна буде працювати за допомогою стилуса (розкладний Galaxy Note?).

Особливістю та одночасно недоліком цього смартфона стане саме його дисплей, який буде займати весь смартфон, тобто з двох сторін, як в Xiaomi Mi Mix Alpha. До такого дисплею виникає багато запитань, починаючи із зручності використання і закінчуючи його міцністю.

Фактично, ми повинні отримати смартфон, який стане сумішшю Galaxy Fold + Huawei Mate X + Mi Mix Alpha. Дата релізу цього смартфона поки невідома, але покажуть його не раніше, ніж в 2022 році.

Також нещодавно було названо додатки, які краще видалити з смартфонів Xiaomi.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

За яких умов варто замінювати свій старий пк чи ноутбук на новий

У кожного з нас є старий пк або ноутбук, яким ми користуємось та не можемо відкласти. На жаль, настає момент,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -