Реклама

Xiaomi запланували випуск трьох смартфонів в нових форм-факторах

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні надійшла інформація, що Xiaomi запланували випуск трьох смартфонів в нових форм-факторах. Інформацією поділився Росс Янг (Ross Young), засновник дослідницьких компаній Display Supply Chain Consultants та DisplaySearch.

Згідно з інформацією, яку він отримав від своїх джерел з ланцюжка поставок, Xiaomi стане наступним виробником, який випустить смартфон з складним екраном всередину, з екраном який огинає весь смартфон, та класичним складання, як в Galaxy Z Flip і Moto Razr 2019.

Джерело додає, що екран першого смартфона буде огинати корпус смартфона в складеному стані. Основний дисплей може підтримувати частоту оновлення зображення 90 і 120 Гц, він буде покритий ультратонким захисним склом Samsung UTG. Телефон зі складним екраном Xiaomi під кодовою назвою Cetus повинен бути оснащений камерою роздільною здатністю 108 Мп і з коробки працювати під управлінням операційної системи Android 11.

Дисплей другого смартфона буде складатися всередину і захищатися корпусом від пошкоджень.

Третій смартфон буде нагадувати сучасні розкладачки Samsung і Motorola/
Варто додати, що Xiaomi показала прототип складного смартфона ще на початку 2019 року.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Компанія Qualcomm відзвітувалася за свої доходи

Компанія Qualcomm відзвітувалася за свої доходи в останньому кварталі 2020 фінансового року та за рік в цілому. Річний дохід...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -