Реклама

Як вибрати найкращий водонепроникний смартфон

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Якщо водонепроникність є головною проблемою у прийнятті рішення про покупку вашого смартфона, ви неодмінно захочете звернути увагу на претензії виробників щодо рейтингу ІР.

У мобільній індустрії сертифікація IP67 означає, що ваш пристрій буде захищений від занурення на 1 метр протягом 30 хвилин. IP68 зазвичай означає, що ви отримуєте принаймні 5 метрів, хоча деякі компанії, такі як Apple, використовують IP68 для позначення міцності до 4 метри. Якщо телефон не може похвалитися IP-рейтингом або був оброблений водовідштовхувальним покриттям, ви не повинні йому довіряти, якщо він коли-небудь зануриться у воду. На жаль, більшість бюджетних телефонів, як правило, задовольняються цією обмеженою формою захисту, і серед них є навіть деякі флагмани, такі як Motorola Edge Plus та Xiaomi Mi 10 Pro 5G .

Крім того, важливо зазначити, що рейтинг IP не означає, що пошкодження водою в межах зазначених параметрів покривається гарантією вашого пристрою. На жаль, хоча багато виробників телефонів занадто швидко заявляють про водонепроникність, ви не знайдете жодного, який би був достатньо впевнений у своїй заяві, щоб фактично замінити або відремонтувати один із своїх виробів безкоштовно у випадку пошкодження його водою .

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Смартфон Samsung Galaxy A51s з’явився на Geekbench

Минулого року компанія Samsung анонсувала свій смартфон середнього класу Galaxy A51, а сьогодні оновлений смартфон Samsung Galaxy A51s з’явився...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -