Реклама

Якісні рендери потужного смартфона Samsung Galaxy M12

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні в мережі були опубліковані якісні рендери потужного смартфона Samsung Galaxy M12. Монстр автономності Samsung, нагадує Google Pixel.

Якісні рендери потужного смартфона Samsung Galaxy M12

Кілька днів тому ми побачили живі фотографії, на яких показана задня панель нового монстра автономності компанії Samsung під можливим назвою Galaxy M12. Головною особливістю пристрою повинен стати акумулятор ємністю 7000 мА • год

Якісні рендери потужного смартфона Samsung Galaxy M12

Тепер же перевірений інсайдер поділився першими 3D-рендерами пристрої, а також розмірами і характеристиками дисплея. Стівен Хаммерстоффер (Steve Hammerstoffer), який веде сторінку в соціальній мережі Twitter під ніком OnLeaks, заявив, що Samsung, швидше за все, випустить пристрій на початку 2021 року. Однак він не впевнений в назві і каже, що воно може варіюватися в залежності від регіону. При цьому надані їм рендери показують дисплей і задню панель, аналогічну попередньої витоку. Він має таке ж розташування камери з чотирма датчиками зображення і світлодіодним спалахом під квадратним блоком камери.

Задня кришка має унікальний дизайн з подвійною текстурою, текстуровану верхню частину і глянсову нижню поверхню, як у перших Google Pixel, тільки навпаки. Нові рендери також показують кнопку живлення з вбудованим сканером відбитків пальців і кнопки регулювання гучності праворуч, а також лот для SIM-карти зліва. Крім того, в нижній частині пристрою є USB-C, аудіороз'єм 3,5 мм і решітка для динаміка.

Якісні рендери потужного смартфона Samsung Galaxy M12

За словами Стівена Хаммерстоффер, Samsung Galaxy M12 отримає 6,5-дюймовий плоский дисплей Infinity-V. Це відрізняється від більш ранніх чуток про 6,7-дюймовому дисплеї. Інсайдер додає, що пристрій буде мати розміри 163,9 x 75,9 x 8,9 мм. Товщина збільшиться до 10 мм, якщо порахувати виступ камери.

Бічний сканер відбитків пальців і цінова категорія попередника дозволяють припустити, що пристрій отримає РК-дисплей, щоб знизити витрати. З огляду на послужний список OnLeaks, наведена вище інформація, швидше за все, підтвердиться.

Читайте також: Повні характеристики смартфонів серії Samsung Galaxy S21.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Смартфон Apple iPhone 12 втрачає сигнал мережі

Смартфон Apple iPhone 12 втрачає сигнал мережі. Справа не в тому, що сигнал є слабким, а в тому, що...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -