Реклама

Європейські смартфони Samsung Galaxy S21 не отримають зарядний пристрій та навушники

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Ще в жовтні з’явилися відомості про те, що Samsung може наслідувати приклад Apple і видалити зарядний пристрій і навушники з комплекту поставки флагманських смартфонів Samsung Galaxy S21. Сьогодні інформація підтвердилася. Як стало відомо, європейські смартфони Samsung Galaxy S21 не отримають зарядний пристрій та навушники.

Вчора популярний інформатор Ішан Агарвал (Ishan Agarwal), який часто публікує достовірну інформацію, підтвердив, що Samsung дійсно відмовиться від вхідних в комплект аксесуарів, по крайній мірі, у Великобританії. Він підтвердив, що в комплекті, крім смартфона, буде тільки зарядний кабель.

Європейські смартфони Samsung Galaxy S21 не отримають зарядний пристрій та навушники

Раніше бразильський регулятор підтвердив, що Galaxу S21 буде продаватися без зарядного пристрою і навушників. Поки офіційного коментаря з цього приводу не було, всю подібну інформацію варто вважати чутками.

Нагадаємо, Samsung опублікувала кілька насмішок на адресу Apple після того, як компанія прибрала зі стандартного комплекту поставки вищезгадані аксесуари. А зовсім недавно Samsung видалила попередні пости в соціальних мережах, в яких компанія висміювала Apple.

Презентація Galaxy S21 очікується 14 січня, вище ви можете побачити анімовану картинку з тизер-ролика Galaxy S21.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Huawei придумали новий спосіб усунення подряпин на склі смартфона

Huawei придумали новий спосіб усунення подряпин на склі смартфона. Відповідний патент вони подали в Національне управління інтелектуальної...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -