Реклама

Європейські смартфони Xiaomi Mi 10 Lite 5G отримують Android 11

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні надійшла інформація, що європейські смартфони Xiaomi Mi 10 Lite 5G отримують Android 11. Mi 10 Lite 5G був анонсований у березні цього року, але не надійшов у продаж до травня. 

Оскільки на телефоні вже працює MIUI 12 , користувачі не побачать візуальних змін у телефоні. Однак Android 11 пропонує нові функції, такі як бульбашки чату, нові налаштування дозволів та меню керування підключеними пристроями.

Європейські смартфони Xiaomi Mi 10 Lite 5G отримують Android 11

Mi 10 Lite 5G має 6,57-дюймовий екран з роздільною здатністю 2400 x 1080. Екран не має високу частоту оновлення, але це панель AMOLED з вирізом з краплею води. Процесор Snapdragon 765G в парі з до 8 ГБ оперативної пам’яті та 256 ГБ пам’яті.

Xiaomi оснащує телефон 48-мегапіксельною системою чотирьох камер, яка включає 8-мегапіксельну ультраширококутну камеру, 2-мегапіксельний датчик глибини та 2-мегапіксельну макрокамеру. Фронтальна камера - це 16-мегапіксельний датчик з діафрагмою f / 2,5.

Інші функції - вбудований сканер відбитків пальців; акумулятор ємністю 4160 мАг з підтримкою швидкої зарядки 20 Вт, подачі живлення USB та швидкої зарядки 4+ аудіороз'єм, NFC та інфрачервоний порт.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Xiaomi представляє модульну інтегровану мийку Mensarjor

Компанія Xiaomi продовжує презентувати різноманітні товари для облаштування будинку. Сьогодні, на платформі Xiaomi Youpin, Xiaomi представляє модульну інтегровану мийку...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -