- Реклама-
Home Новини сучасних технологій Європейський Samsung Galaxy S21 буде відрізнятися від азіатського

Європейський Samsung Galaxy S21 буде відрізнятися від азіатського

0
68
Європейський Samsung Galaxy S21 буде відрізнятися від азіатського

Компанія Samsung готується до релізу смартфонів Galaxy S21. Одночасно з цим, в мережі з’являється все більше подробиць про новинки. Сьогодні надійшла інформація, що європейський Samsung Galaxy S21 буде відрізнятися від азіатського.

Відзначається, що в деяких країнах Європи Galaxy S21 Ultra запропонують у варіанті з двома SIM-картами і без слота для карток пам’яті, в той час як в в Азії в Galaxy S21 Ultra можна буде використовувати одну SIM-карту і одну карту пам’яті.

«Гібридний» слот, який дозволяє використовувати другу SIM-карту або карту пам'яті на вибір, реалізований для азіатської версії Galaxy S21 Ultra. В Європі ж в деяких регіонах буде передбачено програмне або апаратне обмеження, в результаті якого карта microSD не буде розпізнаватися. Офіційний дебют серії смартфонів Samsung Galaxy S21 очікується в січні.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.