Реклама

За допомогою смартфона можна визначити небезпечні родимки на тілі

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні надійшла інформація, що за допомогою смартфона можна визначити небезпечні родимки на тілі. Вчені з Гарварда і Массачусетського університетів розробили програму на основі штучного інтелекту, яка може з високою точністю знайти потенційно небезпечні родимки.

За допомогою смартфона можна визначити небезпечні родимки на тілі

Як повідомляється, програма для смартфона може з високою точністю (88%) знайти “погані” родимки. Програму вчили більше ніж на 33 тис. фотографій різних людей із різним розміщенням і розмірами родимок. Дерматологи називали небезпечні родимки, після чого результати завантажували в програму.

Як відомо, зараз програма навчилася сама розпізнавати такі родимки. Результати розпізнавання програми перевіряли із результатами дерматологів і її точність складала 88 %.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Магазин Epic Games Store перестав працювати

Нещодавно, Epic Games Store опублікував твіт, що буде безкоштовно роздавати гру і після цього, пізно вночі, з’явилася інформація, що...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -