Реклама

За допомогою одного налаштування ваш Android — смартфон почне «літати»!

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Всі власники Android-смартфонів стикалися з тим, що смартфон починав повільніше працювати. На жаль, це є одною із болючих тем цих пристроїв, але її можна частково вирішити. Перед тим, як ми розповімо, як за допомогою одного налаштування ваш Android — смартфон почне «літати», рекомендуємо прочитати, чому Android- смартфони необхідно чистити від сміття, а iPhone – ні. І так, якщо ви ознайомилися з матеріалом, повертаємося до пришвидшення свого смартфона.

Для початку, щоб ваш смартфон пришвидшився, необхідно перейти в режим розробника, який зазвичай прихований від всіх власників Android. Непотрібно ніяких секретних комбінацій, або ще якихось танців біля вогнища — просто перейдіть в налаштування і шукайте пункт “Про телефон”. Якщо знайшли, то натисніть і знайдіть “Номер Збірки”. Якщо натиснути на “Номер збірки”, то нічого не відбудеться. Щоб активувати цей розділ, необхідно декілька разів натиснути на нього і повинно з’явитися сповіщення, що ви в режимі розробника.

За допомогою одного налаштування ваш Android — смартфон почне «літати»!

Після цього, потрібно повернутися в меню на рівень вище і знайти «Параметри розробника». Переходимо і шукаємо “Малюнок” (або щось пов’язане) і регулюємо швидкість анімації (зменшуємо), що позитивно вплине на швидкість роботи інтерфейсу.

За допомогою одного налаштування ваш Android — смартфон почне «літати»!

У випадку, якщо анімація буде вимкнена повністю, швидкість обробки команд системи виросте в декілька разів. Не дякуйте!

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Apple представили новий Mac Mini

Apple представили новий Mac Mini на платформі Apple M1. Набагато могутніше попередника, і на $ 100 дешевше. Він до...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -