Реклама

Заряджати iPhone тепер стане простіше

Останні Новини

Усі ми вже не раз чули про рішення Європейського Союзу щодо використання одного порту для зарядки смартфонів для усіх телефонів. Таке рішення було прийнято в контексті екології та передбачає зменшення негативного впливу на неї. До 2024 року усі компанії, які використовували інші порти для зарядки телефонів повинні змінити їх на порт типу USB Type C. Компанія Apple є одним із найбільших виробників смартфонів, яка на даний момент досі не дотримується даного закону. На своїх смартфонах iPhone, компанія використовує власний порт Lightning. Зараз же, в компанії з Купертіно заявили про відмову від порта Lightning на користь USB Type C, і уже в 2024 році варто очікувати на iPhone із USB Type C.

Не дивлячись на виконання закону ЄС, представники компанії відкрито говорять про незадоволення щодо таких вимог. Тобто, у них просто не залишається вибору, тому нову серію смартфонів, а саме iPhone 15 чекають великі зміни. Хоча тут варто відмітити, що деякі пристрої компанії, зокрема iPad 10-го покоління уже поставляється із портом USB-C.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Українцям розповіли, як захистити конфіденційність своїх листувань у Viber за допомогою пароля

Месенджер Viber є дуже популярною програмою для листувань серед українців. Він дає можливість безкоштовно переписуватись з Вашими близькими та...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -