Реклама

Зарядка MagSafe Duo Charger виявилася надзвичайно дорогою

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Зарядка MagSafe Duo Charger виявилася надзвичайно дорогою. Вона втричі дорожча за звичайну версію. Навіть більше, ніж втричі.

MagSafe Duo Charger – подвійна зарядка MagSafe, яку Apple показала на презентації нових iPhone, але яка поки так і не з’явилася в продажу.
Благо, тепер вона хоча б з’явилася на сайті Apple разом з ціною. І просять за неї чимало – 130 доларів.

Зарядка MagSafe Duo Charger виявилася надзвичайно дорогою

Для порівняння, звичайна MagSafe коштує всього 40 доларів, тобто за подвійну зарядку Apple просить потрійну ціну. І шукати відповіді на запитання, звідки така ціна, в разі Apple явно безглуздо. А ще на цьому тлі краще не уявляти, скільки могла б коштувати AirPower, якби вона все-таки вийшла.

Ніяких специфікацій продукту Apple не вказує. Можна відзначити лише, що MagSafe Duo Charger, як і звичайну зарядку MagSafe, краще використовувати з 20-ватним блоком живлення. У комплекті з новою зарядкою поставляється кабель USB-C to Lightning довжиною 1 м.
Apple поки не розкриває дати продажів, але можна очікувати, що зарядка буде доступна найближчим часом.

Читайте також: Нова зарядка Apple MagSafe для iPhone 12 виявилася дуже повільною.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Як поділитися своїм місцезнаходженням на Apple iPhone

Ви коли-небудь були в ситуації, коли вам потрібно повідомити комусь точно, де ви знаходитесь, але просте звернення або словесне...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -