Реклама

Завтра розпочинаються офіційні продажі монітора Xiaomi Fast LCD

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Xiaomi офіційно оголосила про монітор Fast LCD 23 жовтня, і з тих пір пристрій продавався у Китаї через JD.com. Сьогодні стало відомо, що завтра розпочинаються офіційні продажі монітора Xiaomi Fast LCD. Дисплей продаватиметься за 999 юанів (~ 149 доларів США).

Завтра розпочинаються офіційні продажі монітора Xiaomi Fast LCD

Монітор Xiaomi Fast LCD отримав 24,5-дюймовий IPS-екран та частоту оновлення 144 Гц. Дисплей також оснащений 95% кольоровою гамою DCI-P3 та сертифікацією HDR 400. Дисплей має роздільну здатність 1080p зі швидкістю відгуку GTG 2 мс і підтримує технологію синхронізації в режимі реального часу Adaptive-Sync.

Що стосується конструкції, цей монітор використовує тристоронній вузький каркас, оснащений поворотним підйомним кронштейном. Для інтерфейсу він також постачається з двома HDMI 2.0, DisplayPort 1.2, гніздом для навушників та інтерфейсом живлення постійного струму.

Читайте також: Що Потрібно Знати Про Створення Веб-Сайту?

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Motorola One Fusion + виходить на новий ринок

Смартфон середнього класу One Fusion + доступний уже в Індії, Латинській Америці та Європі. Сьогодні, Motorola One Fusion +...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -