Реклама

ZTE активно розробляє свою “розкладушку”

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Зараз повертається той тренд, який був актуальний багато років тому. Як ми писали раніше, мода на розкладні смартфони повертається і досить стрімко. Топові виробники смартфонів, такі як Samsung та Motorola вже випустили свої перші екземпляри розкладних смартфонів. Нещодавно, з’явилася інформація, що Nokia та Xiaomi також розробляють такі смартфони.
Сьогодні ж ми дізналися, що компанія ZTE активно розробляє свою “розкладушку” і вже є перші зображення ймовірної конструкції. Компанія ZTE вирішила зробити розкладний смартфон, який складається в трьох місцях. На даний момент, ні одна компанія не пропонує таку конструкцію.

Офіційний патент компанії ZTE виявив PriceBaba. На даному етапі, не варто розраховувати, що такий смартфон вийде в глобальний продаж, оскільки в патенті немає ніяких конкретних даних, а тільки зображення. Невідомо як в компанії планують реалізувати такий смартфон.
Будемо слідкувати за новинами і можливо, що в найближчий час, компанія ZTE прокоментує свій патент.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Представлено перший в світі розумний годинник з екраном MicroLED

У Китаї відбувся Чунцинський форум з інновацій в області мікро-світлодіодів і конференція Konka Semiconductor Display Technology and Product Launch...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -