Реклама

З’явилися чергові здогадки про GTA 6

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Поки гравці зайняті виконанням однієї місії за іншою, вони натрапляють на знаки, і один гравець вважає, що місцезнаходження GTA 6 було розкрито, чи ми абсолютно помиляємося в інтерпретації цього збігу? Сьогодні з’явилися чергові здогадки про GTA 6 або це просто чергова інтрига?!

Розробники будь-якої гри з цього приводу хотіли б залишити пасхалки/закладки. Вони хочуть, щоб фанати продовжували здогадуватися, що слід робити далі або над чим вони працюють в даний момент. Хоча відомо, що наступна гра в серії, GTA 6 розробляється вже багато років, натяків насправді менше, за винятком цієї.

GTA Online отримує цілий новий набір нових ігрових режимів, грабежів та місій. У той же час розробники також продемонстрували загадковий тизер із сухарями. На карті Лос-Сантос це відбувається, якщо ми хочемо здогадатися десь на офшорному острові. З’явилися номери для ідентифікації місця, і це лише погляд. Якщо придивитися, він читає 38.527 та 79.6129, що позначає конкретне місце зі зрозумілих причин.

З'явилися чергові здогадки про GTA 6

Коли нам вдалося скинути всі ці цифри в онлайн-посібник, ми можемо виявити, що це стосується Середньогірної стежки. Вирушаючи до цього місця в реальному світі, дороги спроектовані таким чином, що вони утворюють V, і продовжується утворюючи VI. Інша очевидна причина полягає в тому, що наступний GTA VI буде названий з використанням римських цифр, і це може бути пасхалка/закладка, яку розробники хотіли б помітити від геймерів.

Чи працює Rockstar над продовження популярної серії GTA?

Будучи однією з розкручених ігор усіх часів, важко прийняти ситуацію, що Rockstar дійсно розкриє свою величезну гру таким чином. GTA 6 має так багато прихильників, і геймери, можливо, придбають його, як тільки він запущений. Такий заголовок, як правило, повинен бути розкритий під час великої події запуску, як-от E3, але якщо подія зараз не в дорозі, вона може отримати підказки всередині GTA Online. Є ймовірність того, що це справжній натяк чи щось, що ми не розуміємо, оскільки ми хочемо знати, чи створюється нова гра.

Очікування триватиме довго, оскільки Rockstar досить довго мовчить про все, що стосується наступної гри.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо найбільш дратівливі проблеми в месенджері Viber

Месенджер Viber найпопулярніший месенджер в Україні і користуються ним практично всі люди, які мають елементарні навички користування смартфоном. Причину,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -