Реклама

З’явилися зображення замаскованого прототипа Apple Watch

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Cьогодні в мережі з’явилися зображення замаскованого прототипа Apple Watch. Пристрою від Apple якимось чином вдалося уникнути знищення і він має повністю функціонуюче внутрішнє програмне забезпечення та налаштування розробки.

Фотографії прототипу Apple Watch були опубліковані в Twitter Apple Demo. Рання апаратура оточена корпусом безпеки, який маскує пристрій від очевидного вигляду годинника. 

Програмне забезпечення попередньої версії watchOS 1.0, а Apple Demo доводить, що внутрішня збірка працює з різноманітними фотографіями, що демонструють інтерфейс користувача тощо. Посилаючись на комп’ютер Apple Lisa 1980-х років, там навіть Лізу Сімпсон використовували як піктограму програми на прототипі Apple Watch для «Тестера Лізи».

Тут також живе програма «Зум трампліну», яка включає інтерактивний досвід того, яким би був головний екран watchOS.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

WhatsApp додає функцію керування реакцією на повідомлення

Цього четверга (13) спеціалізований сайт WABetaInfo  оприлюднив цікаву новину для користувачів WhatsApp . За словами джерела, месенджер отримав нову пробну версію для iOS (22.2.72),...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -