Реклама

З’явився перший огляд смартфона Xiaomi Mi 10T Pro 5G

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Тільки нещодавно Xiaomi представили серію своїх смартфонів Mi 10T, як вже з’явився перший огляд смартфона Xiaomi Mi 10T Pro 5G. За це подякуємо порталу gsmarena. Рекомендуємо ознайомитися з ним. Тому вперед.

“Технічно моделі T Xiaomi є більш доступним варіантом моделей Mi 10, але з іншої сторони, вони орієнтовані на продуктивність, тоді як моделі, що не належать до Т, більш орієнтовані на камери.

Смартфон Mi 10T Pro пропонує надзвичайно плавний дисплей 144 Гц, має швидший накопичувач та акумулятор. Ось коротке відео, яке ми зібрали, ознайомившись із основними характеристиками телефону.

А тепер давайте подивимося, що в коробці. Mi 10T Pro постачається із зарядним пристроєм на 33 Вт, USB-кабелем, USB-адаптером на 3,5 мм і чохлом із чіткою конструкцією.

З'явився перший огляд смартфона Xiaomi Mi 10T Pro 5G

Xiaomi отримали IPS LCD дисплеї для своїх Mi 10T і Mi 10T Pro, який забезпечив частоту оновлення 144 Гц, перший на будь-якому смартфоні Xiaomi. Наразі найшвидшим екраном Xiaomi був 120 Гц дисплей Black Shark 3S .Більшість людей не помітять різниці плавності від 120 Гц до 144 Гц, але точно помітять, що вона надходить від 60 Гц або 90 Гц.

Візуальна якість 6,67-дюймової панелі є чудовою. Вона дуже яскрава і пропонує чудовий контраст. Панель також плоска, на відміну від вигнутих дисплеїв Mi 10 Pro, що може сподобатися деяким.

Snapdragon 865 у поєднанні з дисплеєм 144 Гц забезпечує блискавично швидку роботу. Однак ми помітили одне дивне заїкання - перехід на крайній лівий екран Google Feed майже завжди призводить до невеликого відставання. Mi 10T Pro поставляється з попередньо встановленою програмою MIUI 12.0.5.

Камера в Xiaomi Mi 10T Pro

У Mi 10T Pro відсутній телеоб'єктив. Основна камера використовує піксельне об'єднання для отримання 25-мегапіксельних зображень. Вони мають чудові деталі та тримають світлі моменти, але можуть досягати більше 10 Мб на зображення. Ультраширока камера не має автофокусу, на відміну від інших флагманських телефонів Xiaomi.

З'явився перший огляд смартфона Xiaomi Mi 10T Pro 5G

Нарешті, Xiaomi Mi 10T Pro приносить акумулятор на 5000 мАг з швидкою зарядкою 33 Вт, але без зарядки бездротовим зв’язком. Ми очікуємо великого часу автономної роботи від Mi 10T Pro, оскільки він динамічно регулює частоту оновлення екрану, залежно від того, що ви дивитесь - 48 Гц для фільму, 60 Гц для звичайного відео, 90 Гц, 120 Гц або 144 Гц під час ігор."

Джерело: GSMArena

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Директор Redmi розкрив діагональ екрана Redmibook

Нещодавно ми писали про те, що Redmi збирається випускати новий ноутбук, який придатний як для ігор так і для...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -