Реклама

4 серпня на ринок виходить новий смартфон Nokia

Останні Новини

HDM Global поділилась тизером щодо запланованого запуску смартфонів Nokia. А саме, 4 серпня на ринок Китаю виходить новий смартфон Nokia. З розміщеного плакату видно, що він буде синього кольору та акцентується тут увага на одній із налаштовуваних клавіш. Це все, що розкрила нам компанія. Проте, є ймовірність, що це буде телефон якого ми уже певний час очікуємо – Nokia TA-1258.

4 серпня на ринок виходить новий смартфон Nokia

І так, якщо це справді буде TA-1258, то варто згадати відомі його характеристики. Найперше, це буде бюджетний смартфон, який отримає 5,99-дюймовий HD + дисплей. Працюватиме телефон на процесорі 1,6 ГГц Octa-Core CPU. Nokia TA-1258 отримає 3Гб оперативної пам’яті та 32 Гб/64Гб внутрішньої. Щодо камер, то отримає новинка 8 Мп основну камеру та 5Мп фронтальну.

Джерело: nokiamob

Рекомендуємо: Очікується Новий Бюджетний Смартфон 5G Від Samsung.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо причини, чому батьки категорично проти покупки дитячих смарт-годинників

Для того, щоб контролювати місцезнаходження дитини, багато батьків купують своїм дітям «розумні» годинники, які рекламують і продають в магазинах...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -