Реклама

Apple Watch Series 6 отримує нові функції

Останні Новини

Сьогодні інформація надійшла щодо нової серії смарт-годинників від Apple. А саме, Apple Watch Series 6 отримує нові функції. Мова тут іде про функцію відстеження сну та моніторингу рівня кисню в крові. Щодо функції моніторингу рівня кисню в крові, то декілька місяців тому, ми уже говорили про це, так як був витік коду із iOS 14.

Також, від нової серії смарт-годинників очікується ще й функції вимірювання частоти пульсу, серцебиття та фібриляції передсердь. Для досягнення точних вимірювань, обладнаний годинник буде акселерометром на снові MEMS та гіроскопом.

Окрім цього, від нового покоління Apple Watch також очікується краща продуктивність, водонепроникність та стійкіша бездротова передача, тощо. Запуск Apple Watch Series 6 повинен відбутись разом із запуском серії iPhone 12, тобто восени або ближче до кінця року.

Рекомендуємо: Розкриті Нові Особливості Apple Glass.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Що потрібно знати про покупку вживаного iPhone

Продукція компанії Apple користується неабиякою популярністю. Прихильників даної продукції є дуже багато, навіть враховуючи досить високу ціну на iPhone...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -