Реклама

6 причин вибирати Chromebook замість ноутбука Windows

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Знайдіть якомога більше розумних причин вибрати Chromebook замість ноутбука Windows. Займіться якомога глибше, охоплюючи все: від ціни та якості збірки до відмінностей операційної системи, ігор, навіть сумісності Android, акумулятора тощо.

Chromebook стали справжньою силою, з якою слід рахуватися. Зараз аргумент Chromebook проти Windows набув нового значення. У сучасному світі вибір Chromebook замість ноутбука Windows є розумнішим рішенням.

Ось чому.

1. Chromebook є більш доступним

Chromebook  є одним з кращих варіантів бюджетного ноутбука.

Це один з аргументів, коли Chromebook проти Windows очевидний переможець. Chromebook завжди виходить на перше місце, оскільки ви можете використовувати їх за меншу ціну, ніж багато ноутбуків Windows, маючи майже однаковий рівень продуктивності.

Chrome OS працює ефективніше, навіть коли працює на апаратному забезпеченні нижчого класу. Сьогодні на ринку немає жодного пристрою Windows за 300 доларів, який може забезпечити вам таку ж продуктивність, як і Chromebook з аналогічною ціною.

2. (Майже) відсутність вірусної загрози

Що стосується ОС Chrome, то вірусу не існує .

Вам не потрібно встановлювати традиційні програми на ОС Chrome. Натомість операційна система використовує веб-програми, які працюють у вікні браузера. Якщо вам не потрібно запускати програмне забезпечення, яке можна встановити, ваш Chromebook не може заразитися традиційними вірусами.

Також багато сприяє пісочниця. Кожен браузер, додаток для Linux, додаток для Android або веб-додаток, який ви відкриваєте, працюватиме в унікальній віртуальній пісочниці. Це допомагає ізолювати його від решти операційної системи.

Таким чином, якщо шкідливе програмне забезпечення існує на цій конкретній сторінці, воно не проникне в усю систему. Процес можна легко вбити, просто закривши вкладку.

3. Працює швидше і миттєво завантажується

Спробуйте відкрити ноутбук Windows прямо зараз. Запишіть час, необхідний для того, щоб почати його використовувати. Якщо ноутбук був у режимі сну, він, ймовірно, завантажився досить швидко. Але очікування, ймовірно, займає набагато більше часу, якщо його було вимкнено.

Chromebook не завантажується довго, оскільки операційну систему вони можуть завантажити за лічені секунди. Якщо він прокидається з режиму сну, він завантажується ще швидше.

Chromebook не тільки швидше завантажується, але й може швидко працювати, незважаючи на обмежене обладнання. Насправді важко заглушити Chromebook. Навіть старий Chromebook може працювати швидко і перевершити очікування.

4. Божевільна швидкість налаштування

Чи можете ви згадати, коли востаннє ви налаштовували комп’ютер з Windows?

Вам потрібно було встановити програми, налаштувати їх, щоб отримати найкращий досвід роботи з Windows. Скільки часу це зайняло? Це було миттєво? Можливо, ні.

Коли ви налаштовуєте свій Chromebook, він автоматично синхронізується з вашим власним обліковим записом Google. Наступний вхід на ваш новий Chromebook легко синхронізує все і змусить вас прокатитися всього за кілька хвилин! Ключове слово - "хвилини". Візьміть це до відома!

5. Запускає більше програм, ніж будь-яка інша OC

Не дивуйтеся цьому факту. Chrome OS перемагає конкурентів, коли йдеться про те, щоб мати більше доступу до програм. Немає жодної іншої ОС, яка б могла перевершити ОС Chrome у цьому плані.

Play Store пропонує програми для Android, є веб-програми, а Веб-магазин Chrome пропонує тисячі опцій. Нещодавно Google розгорнув програми Linux, і ви навіть можете запускати програми Windows на Chromebook за допомогою Parallels. Google також прагне вдосконалити ці інтеграції.

Уявіть собі всі програми трьох операційних систем, і це все можливо на Chromebook. Це повинно бути задоволенням! Ви додаєте це до потокових ігор від GeForce Now або Google Stadia , і у вас є широкий вибір програм, інструментів та ігор прямо з вашого Chromebook!

6. Chromebook універсальний

Якщо вам потрібен ноутбук для роботи в Інтернеті та в офісі, найкращим варіантом буде Chromebook.

Якщо вам потрібна безпечніша машина, виберіть Chromebook. Якщо ви хочете гнучку систему, здатну жонглювати Android, Linux, деякі Windows та Інтернет, то Chromebook - ваш найкращий вибір.

Ви будете вдячні, що вибрали Chromebook замість ноутбука Windows.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Чи справді необхідно видаляти додаток Приват24 із свого смартфона?

Серед українців досить популярні теми, які стосуються теорій змов, а особливо тих, де країна, банк або інші державні структури...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -