Реклама

6 важливих причин, чому слід наклеїти на смартфон захисне скло

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Якщо ви щойно витратили солідну суму грошей, купуючи собі новий смартфон, швидше за все, ви хочете придбати аксесуари, щоб захистити його та зберегти у первозданному стані.

Окрім придбання чохла для телефону, ви, можливо, розглядаєте можливість наклеїти на смартфон захисне скло. Нижче наведено 6 важливих причин, чому слід наклеїти на смартфон захисне скло.

1. Це зменшує навантаження на очі

Захисне скло з матовим покриттям роблять відблиски менш чіткими, розсіюючи їх. Однак нові варіанти захисного скла використовують хімічну обробку, щоб забезпечити додатковий захисний шар.

Ці антирефлексні (AR) захисні екрани вигинають світло, внаслідок чого менше відблисків і відбитого світла, як тих, що надходять від самого смартфона, так і навколишнього середовища, таких як сонячне світло. Приглушення світла покращує видимість екрану та зменшує потребу примружувати очі, щоб побачити, що на екрані.

2. Захищає від накопичення бруду

Завдяки постійному використанню смартфони накопичують бактерії. Деякі варіанти захисного скла мають антимікробні властивості, вбудовані в скло, що позбавляє бактерії від екрану. Крім того, деякі захисні екрани також мають покриття, яке відштовхує пил.

Захисні екрани також мають поверхневі покриття: ліпофобний шар, який захищає від природних масел у пальцях, що накопичуються на екрані, та гідрофобне покриття, що відштовхує воду.

3. Це забезпечує конфіденційність

Деякі варінати захисного скла мають покриття, що нагадує відтінок, що гарантує, що екран може бути видимим лише людині перед екраном. Коли екран розглядається під іншим кутом, все, що людина побачить, - це тонований екран - чудовий спосіб утримати сторонні погляди.

4. Він захищає від зносу

Більшість нових моделей смартфонів вже виготовлені з Corning's Gorilla Glass або іншого подібного захисту.  Використання захисного екрана не забезпечить 100-відсоткової безпеки, що екран не зламається при падінні, але забезпечить додатковий рівень захисту.

Хоча на всіх смартфонах з часом накопичуються подряпини, протектор екрану захистить ваш смартфон від щоденного подрібнення - як, наприклад, отримання подряпин від ключів у кишені. Особливо це стосується більш товстих типів скла порівняно з більш тонкими пластиковими.

Якщо ви дійсно хочете отримати додатковий рівень захисту, ви можете шукати скляний захист із сапфіру. Сапфіри мають трохи вищий рівень, ніж скло горили за шкалою твердості Мооса.

5. Воно підтримує ваш телефон у незайманому стані

Якщо ви плануєте продати свій телефон для майбутнього оновлення або продати його для фінансування нового смартфона, найкраще скористатися захисником екрану. Наявність хоч найменшої крапки або подряпини на екрані вашого смартфона значно зменшить його цінність.

6. Він служить дзеркалом

Побічною перевагою захисних скляних екранів є те, що вони можуть служити дзеркалами, коли екран вашого смартфона вимкнений. Незважаючи на те, що це безпосередньо не піде на користь вашому телефону, воно буде корисним для вас, так чи інакше.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо найпопулярніші смартфони у всьому світі на початку 2021 року

Можливо вам колись було цікаво, які смартфони користуються шаленою популярністю за межами України. Так ось, проаналізувавши ринок смартфонів за...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -