Home Новини сучасних технологій 7 порад для усунення проблеми із неможливістю зарядити Android-смартфон

7 порад для усунення проблеми із неможливістю зарядити Android-смартфон

0

Досить часто, власники Android-смартфонів стикаються з такою проблемою, як неможливість його зарядити. Насправді, це досить серйозна проблема, оскільки із розрядженим смартфоном ви нічого не можете зробити, до вас не зателефонують, ви не отримаєте повідомлень, не зможете ввійти в онлайн-банк і тому подібне. Фактично, розряджений смартфон це майже те саме, що й цеглина. Якщо ж з вашим смартфоном сталася схожа неполадка, то зараз буде надано 7 порад для усунення проблеми із неможливістю зарядити Android-смартфон.

1. Перезавантаження смартфона

Перезавантаження смартфона це справді ефективний спосіб для вирішення більшості проблем із смартфоном. Після перезавантаження, всі процеси на смартфоні починають працювати по-новому, а значить існує ймовірність виправлення проблеми із контролером зарядки.

2. Переведення смартфона в безпечний режим

Переведення смартфона в безпечний режим допоможе вам у вирішенні проблеми із заряджанням смартфона. Якщо смартфон не заряджається через шкідливий додаток, то при активованому безпечному режимі заряджання повинне розпочатися. Причиною є те, що в цьому режимі працюють тільки системні додатки.
Якщо заряджання все рівно не почалося, значить проблема не в додатках і останніх змінах в смартфоні.

3. Скористайтесь іншим зарядним блоком або кабелем

Також можливий варіант, що проблеми із заряджанням виникли через проблеми із зарядним блоком, кабелем і навіть з розеткою. Скористайтеся зарядкою від інших андроід - смартфонів і у випадку початку зарядки, придбайте нову оригінальну.

4. Переконайтесь, що струм надходить в смартфон

В даному випадку мова піде про ті ситуації, коли індикатор зарядки горить, а смартфон не заряджається або ж навпаки - смартфон заряджається, а індикатор не горить.
Щоб бути впевненим в тому, що струм поступає в смартфон, завантажте додаток Ampere, який 100% підтвердить подачу струму.

5. Засмічений зарядний порт

Ще одна з причин, чому смартфон не заряджається. Порт зарядки дуже часто засмічується через те, що він весь перебуває в кишені, а значить все сміття накопичується саме в порті. Якщо ж порт справді забитий сміттям, то буде відсутній контакт і процес заряджання не розпочнеться.
Роз’єм для зарядки рекомендується чистити тільки повітрям під високим тиском.

6. Потрапляння води

Ще одна популярна причина, через яку не заряджається Android-смартфон. Якщо ваш смартфон потрапив під дощ, або ж він падав у воду, то велика ймовірність, що заряджатися він не буде. В даному випадку, якщо існує шанс цього, краще смартфон добре висушити (мінімум 24 год) і тільки тоді спробувати заряджати. В іншому випадку, він просто більше не ввімкнеться.

7. Відвідайте сервісний центр

Якщо ні одна з рекомендацій вам не допомогла і смартфон так і не починає заряджатися, то можливий варіант із поганим акумулятором або ж поломкою самого роз’єму для зарядки. В такому випадку, краще відвідати сервісний центр, де проведуть огляд смартфона і скажуть, що необхідно далі робити і що з компонентів необхідно замінити.

також нещодавно було названо 4 шкідливі сервіси в Android-смартфонах, які краще відключити.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version