Home Новини сучасних технологій Абоненти Київстар можуть допомогти українським військовим

Абоненти Київстар можуть допомогти українським військовим

0

1 березня 2022 року, український мобільний оператор Київстар повідомив про благодійний внесок до БФ «Повернись живим», метою якого є допомога військовим. Розмір внеску становив 10 мільйонів гривень. Сьогодні, в умовах російсько-української війни така допомога буде використана для гуманітарних цілей та потреб військових. Разом із цим, кожен українець, який користується послугами Київстар також може допомогти нашим захисникам.

Частина абонентів Київстар уже отримала повідомлення про можливість допомогти. Для цього мобільним оператором було створено спеціальний код – 88009. Надсилаючи повідомлення із довільним текстом на даний спеціальний код, з вашого рахунку буде знято 10 гривень та направлено на гуманітарні потреби військовим у Благодійний Фонд «Повернись живим».

Абоненти Київстар можуть допомогти військовим

Президент компанії, Олександр Комаров, говорить про те, що в такій складній ситуації вони не можуть залишатись осторонь, тому виділяють кошти для допомоги військовослужбовцям. Також він повідомляє про те, що вся команда Київстар наполегливо працює над тим, щоб зв’язок на території нашої країни залишався стабільним.

Також нещодавно Київстар порадував своїх абонентів та розширив можливості своїх Суперсил.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version