Home Новини сучасних технологій Acer представить міцні планшети Enduro

Acer представить міцні планшети Enduro

0

Сьогодні ми вже писали, що Acer випустили нові ноутбуки, але з’явилася ще одна інформація, в якій йдеться, що Acer представить міцні планшети Enduro – Enduro T5 та Enduro T1. Вони також як і ноутбуки, розраховані на зовнішнє використання.

Acer представить міцні планшети Enduro

Планшет Acer Enduro T5 отримав 10-дюймовий екран. Працює він на процесорі Intel Core m3 7-го покоління. Автономність роботи планшета складає 10 год. Також він захищений від пилу та вологи та має відповідні сертифікати MIL-810G та IP65. Працювати планшет буде на OC Windows. Планшет справді розрахований для польових умов.

Планшет Acer Enduro T1 буде в двох варіантах. Перший варіант отримав міцний 10-дюймовий екран та працює на Windows. Також його можна використовувати як планшетний ПК за допомогою додаткової клавіатури. Він отримав процесор Intel Celeron з 64 Гб пам’яті eMMC. Як і попередній планшет, він має захист від вологи та пилу, відповідно й сертифікати MIL-810G та IP54.

Другий варіант планшета Acer Enduro T1 отримав 8-дюймовий екран, та працює на базі Android. Він більш мобільний в порівнянні з попереднім, але також розрахований для роботи за межами офісу (хоча в офісі також можна використовувати). В нього також присутні всі сертифікати, як і в більшої версії.

Всі планшети можна використовувати в рукавицях.

Рекомендуємо: Acer представила новий ігровий ноутбук.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version