Home Новини сучасних технологій AirPods Pro проти AirPods 2: Які бездротові навушники слід купувати?

AirPods Pro проти AirPods 2: Які бездротові навушники слід купувати?

0

Це порівняння AirPods Pro та AirPods 2 не стосується оголошення переможця. Йдеться про те, щоб допомогти вам вирішити, які з цих бездротових навушників Apple найкраще підходять для ваших потреб та бюджету.
AirPods Pro проти AirPods 2: Які бездротові навушники слід купувати? Зараз і дізнаємося.

Оригінальні AirPods розпочали змагання за найкращі бездротові навушники, а наш огляд Apple AirPods 2 показав, що Apple зробила багато розумних модернізацій, зберігаючи при цьому доступну ціну. Сюди входять підтримка “Hey Siri”, новий чіп H1 для швидшого перемикання пристроїв та додатковий чохол для бездротової зарядки.

AirPods Pro проти AirPods 2: Які бездротові навушники слід купувати?

AirPods Pro призначений для людей, які хочуть преміум-функції та готові заплатити вищу ціну. Ви отримуєте активне шумозаглушення, режим прозорості, настроюване прилягання та стійкість до поту та води.

Так, AirPods Pro є одними з найкращих навушників загалом, але AirPods також не поступаються їм. Ось як вони порівнюються.

Ціна159 доларів$ 249
Чохол для бездротової зарядкиТак (додатково 40 доларів)Так, включено
ЧіпН1Н1
Номінальний час автономної роботи5 годин (24 години із зарядним чохлом)4,5 години (24 години із зарядним чохлом)
ВодотривкістьНе призначений для стійкості до поту або водиIPX 4 (витримує піт і воду, але не для водних видів спорту)
Розмір корпусу2,11 х 1,74 х 0,84 дюйма2,39 x 1,78 x 0,85 дюйма
Вага корпусу39,97 грам45,64 грам
ОсобливостіОбмін аудіо, анонсовані повідомлення з SiriАктивне шумозаглушення, режим прозорості, адаптивний еквалайзер, настроювана підгонка, обмін аудіо, анонсовані повідомлення за допомогою Siri

AirPods Pro проти AirPods 2: Ціна

Не можна заперечувати, що AirPods Pro коштують дорожче своїх попередників, а саме їхня ціна розпочинається від 6 тис грн. AirPods другого покоління доступні від 4500 грн без чохла для бездротової зарядки.

AirPods Pro проти AirPods 2: Дизайн

Більшість навушників Bluetooth, стійких до поту, схожі на крихітні бутони, які ви встромляєте у вухо, і настільки ненав’язливі, що деякі люди можуть навіть не помітити, що ви їх носите. Не AirPods Pro. Apple дотримується фірмового стилю AirPods, укомплектованого блискучими білими стеблами, які опускаються з вуха. Принаймні стебла коротші порівняно з AirPods 2.

AirPods Pro

AirPods Pro також можна налаштувати, вперше для Apple, так що ви можете забезпечити ідеальну посадку. У коробці є три розміри силіконових наконечників - маленький, середній та великий. Якщо ви не впевнені, який розмір найбільше підходить, Apple створила тест для тестування вушних раковин, щоб відкалібрувати AirPods та визначити, які наконечники найкращі для вас. Підказки клацаються, тому вам не доведеться з усіх сил намагатися їх поміняти.

Я також вдячний, що AirPods Pro має нову систему вентиляції для вирівнювання тиску. Це означає, що нові "бутони повинні бути зручними в носінні, що не завжди буває у випадку з герметичними навушниками.

AirPods 2 має, як називає Apple, "універсальну" посадку.Немає настроюваних силіконових наконечників, і ці стручки не призначені для гніздування в слуховому проході. Натомість вони сидять просто за його межами, тому ви все ще можете почути навколишній світ.

AirPods 2

AirPods Pro проти AirPods 2: аудіо та спеціальні функції

Зміни дизайну, внесені Apple в AirPods Pro, є з однієї конкретної причини: Apple робить ставку на чудовий звук завдяки набору нових функцій, ексклюзивних для цих навушників.

Професіонали пропонують активне шумозаглушення за допомогою мікрофона, спрямованого назовні, який прослуховує звук, а потім працює, щоб протистояти йому, поки він не досягне вашого вуха. Мікрофон, спрямований всередину, також слухає звук і аналогічно працює, щоб його скасувати. Разом з герметичним дизайном дизайну Pro ви зможете повністю налаштувати світ навколо вас.

Але AirPods Pro також має режим прозорості, тому ви все одно можете слухати свої списки відтворення та подкасти, та одночасно слухаючи те, що люди говорять вам.

Натискання нового датчика, вбудованого в штоки AirPods Pro, активує режим прозорості, який пропускає зовнішні шуми, щоб ви могли слухати, що відбувається навколо, не призупиняючи звук. Ви можете промацати датчик кінчиком пальця, оскільки стовбур нового стручка жолобчастий. Знову стискаючи паз, відновлюється активне шумозаглушення. Ви також можете використовувати повзунок гучності в Центрі керування iPhone для перемикання між режимом шумозаглушення та режимом прозорості.

AirPods Pro також має адаптивний еквалайзер. Інші навушники Bluetooth, включаючи Jabra Elite Active 65t та Jaybird Vista, дозволяють вручну регулювати рівні еквалайзера у супутньому додатку для смартфона. AirPods підлаштовуються на льоту залежно від форми вуха та звуку, який ви слухаєте. 

У AirPods 2 не так багато унікальних аудіофункцій, хоча вони пропонують твердий звук. Як і AirPods Pro, стручки другого покоління пропонують обмін аудіо, тому ви можете слухати пісню чи подкаст з одного пристрою разом із другом, який також має AirPods, і просити Siri оголошувати про нові текстові повідомлення. 

Щодо вдосконаленого аудіо, AirPods Pro є безперечним переможцем.

AirPods Pro проти AirPods 2: Стійкість до води та поту

За допомогою AirPods Pro Apple нарешті створила довгоочікувану пару водонепроникних AirPods. Як той, хто вимкнув батарею своїх перших поколінь AirPods, вибігши на вулицю (і потрапивши в кілька злив), це та пара, яку я чекав. Якщо вам не подобається гарячий дизайн Powerbeats Pro , спортивної альтернативи AirPods від компанії Beats, що належить Apple, AirPods Pro - найкращий варіант для любителів фітнесу.

AirPods Pro проти AirPods 2: Продуктивність

Як AirPods 2, так і AirPods Pro мають найновіший чіп Apple H1 з 10 звуковими ядрами. У AirPods другого покоління це призводить до швидшої реакції Siri. Те саме стосується і AirPods Pro, але чіп H1 також забезпечує подавлення шуму в режимі реального часу - без шкоди для часу автономної роботи.

AirPods Pro проти AirPods 2: Час роботи акумулятора

І AirPods 2, і AirPods Pro мають чохли для бездротової зарядки, сумісні з бездротовими зарядними килимами на основі Qi. Ви можете придбати пару AirPods другого покоління без стандартного чохла для зарядки на 40 доларів менше, ніж преміум-версія. AirPods Pro не пропонує вибір зарядних футлярів. 

AirPods Pro забезпечує 24 години автономної роботи, 4,5 години у капсулах та додаткові 19–20 годин у корпусі. Якщо ви вимкнете активне шумопоглинання, ви зможете вислуховувати до 5 годин прослуховування AirPods Pro, перш ніж вставляти їх назад у зарядний футляр. AirPods 2 розрахований на 5 годин автономної роботи, і вони не мають шумозаглушення.

AirPods Pro проти AirPods 2: Вирок

Якщо ви хочете приглушити шум, налаштувати пристосування та захистити від поту пакет, AirPods Pro є безперечним переможцем. Але для тих, хто просто піклується про чудовий звук і відносно доступну ціну, AirPods 2 все-таки кращий за більшість бездротових навушників, які ви можете придбати. 

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version