Реклама

Актуальні скарги українців на месенджер Viber в 2022 році

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

В месенджера Вайбер досить велика і активна база користувачів, яка станом на 2018 рік складала понад 1 млрд, а в Україні майже 97% власників Android-смартфонів мають завантажений месенджер. Цілком логічно, що будь-які неполадки з ним викликають бурю негативу, оскільки вони впливають на функціональність месенджера та якість спілкування між користувачами. Сьогодні ми підібрали актуальні проблеми в месенджері Вайбер, які турбують українців прямо зараз.

Зразу хочемо відмітити, що всі відгуки були взяті з офіційного магазину додатків Google Play, де користувачі залишають свої відгуки до всіх додатків, якими вони користуються на своїх Андроїд-смартфонах. Також хочемо відмітити, що більшість відгуків стосуються таких проблем, які більше схожі на тимчасові баги в додатку, які команда розробників Viber вирішує досить оперативно. З цим розібралися, тому переходимо до самих відгуків.

Перші два відгуки стосуються, швидше за все, багів в месенджері, оскільки в першому випадку скарга надходить щодо відсутності функцій, які відповідають за секретний чат. Як повідомляє користувач, проблеми з смартфоном і самим додатком Вайбер не спостерігається.

Цікаво: Українцям розповіли, як поміняти номер у месенджері Viber і не втратити листування.

В другому відгуку мова йде про неможливість відправляти повідомлення в групах.

Назадоволений відгук про Viber 1

В наступних відгуках надходять скарги на те, що зникли всі чати (в першого користувача), відсутня можливість робити наліпки (в другого користувача) та скарга на те, що месенджер дуже повільно працює.

Назадоволений відгук про Viber 2

Далі мова піде про спам, а точніше про те, що навіть при серйозному захисті месенджера від спаму, він все рівно надходить користувачам.

Ще одна скарга стосується того, що користувач завантажує месенджер з Play Market, але Viber відсутній на смартфоні.

Назадоволений відгук про Viber 3

Наступні скарги стосуються автоматичного створення груп у Вайбер та відсутності можливості заходити в свій акаунт з двох пристроїв (смартфона та планшета).

Цікаво: Названо функції месенджера Viber, які стануть в нагоді подорожуючим.

В першому випадку користувач ще й скаржиться на те, що при створенні груп, його автоматично роблять адміністратором.

Назадоволений відгук про Viber 4

Черговий користувач, який скаржиться на те, що його заблокували у вайбері назавжди за цілком традиційною причиною — розсилання спаму. Як показує практика, в більшості випадків блокування не пов’язане із спамом і це відбувається через технічний збій месенджера.

Назадоволений відгук про Viber 5

Ну і останній відгук стосується більше функціоналу месенджера, а саме того, що в месенджері ще присутні обмеження на передачу відео, при тому, що в Телеграм відсутні обмеження, як такі.

Назадоволений відгук про Viber 6

Також нещодавно ми розповідали, як вирішити проблему, коли Вас взагалі не чують, або погано чують у месенджері Viber.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Microsoft шукає спосіб запуску Android – додатків на Windows

Компанія Microsoft шукає спосіб запуску Android - додатків на Windows. Вони хочуть значно щільніше подружити додатки Android і операційну...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -