Home Новини сучасних технологій Американські вчені розробили перший “килим-літак”

Американські вчені розробили перший “килим-літак”

0
Американські вчені розробили перший “килим-літак”

Сьогодні надійшла інформація із світу науковців. Як повідомляється, американські вчені розробили перший “килим-літак”, який змогли підняти в повітря не використовуючи ніяких двигунів.

Вчені з Пенсільванського університету поділилися із світом своїм відкриттям. Їхній проект показав, що для того, щоб підняти якийсь предмет в повітря нема потреби використовувати двигуни, а можна використовувати…енергію світлодіодів. Вони провели експеримент де було підтверджено їхню теорію.

За повідомленням, експеримент проводили у вакуумній камері, яка була обладнана яскравими світлодіодами. В результаті, дві майларові пластинки парили, а джерелом енергії виступало світлодіодне світло.

Хоча результати і вражаючі, не варто очікувати, що в найближчому майбутньому ця технологія буде використовуватися у великих килимах-літаках. Зараз відомо, що цією розробкою зацікавилися в NASA.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version