Реклама

Android 12L стає доступний для Surface Duo та Surface Duo 2

Останні Новини

Компанія Microsoft розпочала оновлення для своїх пристроїв. Зокрема для смартфонів Surface Duo та Surface Duo 2 стає доступний Android 12L. Дане оновлення спеціально призначене для смартфонів із великими екранами чи складними екранами, який якраз і отримали смартфони серії Surface Duo.

Оновлення Android 12L приносить цікаві функції, одною із яких є механізм динамічного створення тем. Дана функція дозволить вам змінювати основний колір системи на основі кольору встановлених вами шпалер. Самі шпалери будуть поєднуватись із фоном робочого столу Windows 11, зокрема їх буде 4.

Окрім цього, оновлення Android 12L значно покращить взаємодію користувача смартфоном із самим пристроєм завдяки інклюзивному досвіду, відповідно буде доступна велика кількість різних налаштувань. Отримають користувачі після оновлення новий інтерфейс, анімацію, яка буде більш плавною, оновлені віджети, розмови, панель конфіденційності, тощо.

Якщо ви власник смартфона із серії Майкрософт Surface Duo, ви можете перевірити наявність оновлення перейшовши в розділ «Налаштування», далі перейдіть в розділ «Система» та при наявності там оновлення оберіть «Оновлення системи».

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Новий смартфон серії Huawei Nova 12i отримав сертифікацію NBTC

Компанія Huawei готує до глобального запуску розширену серію смартфонів Nova 12. Дана серія вийшла на ринок Китаю минулого року...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -