Home Новини сучасних технологій Android 13 доступний для серії смартфонів Samsung Galaxy S22

Android 13 доступний для серії смартфонів Samsung Galaxy S22

0

Оновлення One UI 5 на основі Android 13 доступне для серії флагманських смартфонів Samsung Galaxy S22. Раніше оновлення тестувалось, тепер користувачі можуть повністю оцінити роботу найновішої версії операційної системи на смартфонах Galaxy S22, Galaxy S22+ та Galaxy S22 Ultra. Правда тут є один нюанс, на даний момент оновлення отримали лише смартфони Galaxy S22 із Exynos 2200. Тобто, оновлення доступне поки лише в певних регіонах, не на усіх ринках одночасно.

Отримало оновлення версію мікропрограми S90xBXXU2BVJA та доступне в таких країнах – Великобританія, Норвегія, Італія та Іспанія, Швейцарія. Решту країн Європи повинні отримати оновлення One UI 5 на основі Android 13 також сьогодні до кінця дня. Перевірити чи доступне вам оновлення ви можете перейшовши в налаштування, далі «Оновлення програмного забезпечення» і там же ж можете його завантажити та встановити.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version