Реклама

Анонсували новий бюджетний смартфон від Realme. Яким він буде?

Останні Новини

Нещодавно виробник анонсував свій новий бюджетний смартфон Realme Q5x 5G. Сьогодні поговоримо про його основні характеристики. Великою перевагою безперечно стала його ціна. Вона на даний момент в США складає всього 135 доларів.

Традиційно розпочнемо наш короткий опис із процесора. Тут встановили Dimensity 700, він має вісім ядер із частотою 2,2 ГГц, підтримує 5G. Оперативна система сама нова - Android 12, окрім цього має фірмовий інтерфейс Realme UI 3.0. Оперативної пам'яті 4 Гб, а внутрішньої - 64 Гб. Дисплей IPS розміром 6,5 дюйма з підтримкою HD+ та розширенням 7201600. Частота оновлення 60 Гц. На екрані розміщена фронтальна камера, вона має лише 5 Мп, а от основна трохи вже краща - 13 Мп + додатковий сенсор 0,3 Мп. За таку ціну допустимий варіант. Батарея доволі хороша, довго тримає заряд акумулятора, має ємність 5000 мАч, а зарядний пристрій потужністю 10 Вт. Оснащений роз'ємом USB Typ-C та стандартним входом для навушників 3,5 мм. Смартфон легко та зручно тримати в руці. Його вага всього 184 грами, а розміри 164,475,1*8,1 мм.

Цікаво: Названо новий смартфон Realme, який виправдає всі очікування

Як бачите, новинка від Realme буде мати цілком нормальні характеристики, особливо враховуючи, що ціна низька. Придбати модель можна в двох кольорах: синій та чорний. Очікуйте в магазинах свого міста щоб на власні очі переконатись в якості даного смартфону.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Sourceithome
Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Негативные отзывы в сторону оператора связи Lycamobile только растут

Стаття доступна українською...Оператор мобильной связи Lycamobile на украинском рынке известен своими дешевыми тарифными планами (подробнее по ссылке). Он бы...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -