Реклама

Apple готує оновлення лінійки iPad із OLED-дисплеєм 

Останні Новини

Згідно отриманої інформації, компанія Apple готує оновлення всієї своєї лінійки iPad уже наступного року. Якщо детальніше, то до кінця першого кварталу 2024 року ми повинні побачити iPad Air 6-го покоління та 11-покоління, а також iPad Mini 7-го покоління. Щодо pro версій, то вони з’являться дещо пізніше. Також мова йде і про отримання планшетів наступного покоління OLED-дисплеїв.  

Очікується, що OLED-дисплеї будуть доступні на iPad Mini та iPad Air більше, ніж через 2 роки. Тобто у 2026 році. Зараз Apple використовує РК-панелі. До цього в мережі з’являлась інформація, шо OLED-панелі можуть прийти на заміну mini-LED екрану у iPad Pro вже наступного року. Окрім цього, будуть змінені і самі розміри екрану міні, він повинен збільшитись з 8,3 дюймів до 8,7 дюймів. 

Звісно, що використання OLED-панелів на різних моделях дещо відрізнятимуться, до прикладу моделі з приставкою Pro будуть мати кращу продуктивність та використовуватимуть технологію LTPO разом із ProMotion. Надалі ще очікується перехід Apple на OLED-панелі і на своїх MacBook. 

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Що таке ЕЦП (електронний цифровий підпис) та як його отримати

У наш час цифрових технологій скоро буде оцифроване все. По-перше, це зручність. По-друге, суттєво економиться наш час, дає можливість...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -