Home Новини сучасних технологій Apple планує представити декілька кольорових та перероблених iMac

Apple планує представити декілька кольорових та перероблених iMac

0

До події Apple “Spring Loaded” 20 квітня залишилося лише кілька днів. З огляду на це, один інсайдер натякає, що компанія може представити безліч потужних, барвистих та перероблених моделей iMac під час заходу. Він розміщує твіт, натякаючи, що нове оголошення iMac може бути лише на пару днів.

Інсайдер, відомий як L0vetodream, за ці роки здобув неабияку репутацію людини, яка має бездоганні знання щодо майбутніх планів Apple. З цієї нагоди він опублікував твіт, в якому розкрив два образи. На одному зображено логотип події Apple "Spring Loaded", а на другому - давно припинена лінійка кольорових iMac G3s компанії. Це натякає на випуск перероблених кольорових моделей iMac, які можуть бути частиною анонсу Apple від 20 квітня.

https://twitter.com/L0vetodream/status/1383349327658057728

Перероблена частина означає, що Apple може нарешті усунути великі рамки на нових моделях iMac і представити свіжі розміри дисплея. За словами іншого підсказчика, новий iMac надійде у двох розмірах дисплея  і буде мати 12-ядерний SoC на базі 5-нм M1 . Однак той самий підсказчик заявив, що перероблені моделі Apple Silicon iMac були відкладені на жовтень .

  • J456 - 23-дюймова модель
  • J457 - 31,5-дюймова модель

У попередніх чутках, які розповсюджував Джон Проссер, стверджувалося, що нові iMac надійдуть у новій кольоровій хвилі, що нагадує моделі iMac G3, але із значними змінами в дизайні. Відповідно до деталей, ці нові пристрої брали натхнення від Pro Display XDR , мають спортивний дизайн, але зі значним зменшенням рам.

Ми, очевидно, з’ясуємо, чи твердження L0vetodream відповідають дійсності чи ні, і поінформуємо наших читачів про все нове в останніх моделях. 

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version