Home Новини сучасних технологій Apple планують зробити iPhone ідентифікаційним документом

Apple планують зробити iPhone ідентифікаційним документом

1

Компанія Apple продовжує патентувати та впроваджувати нові ідеї. На цей раз мова пішла про те, що Apple планують зробити iPhone ідентифікаційним документом. Тобто вони хочуть звести все до того, щоб iPhone став вашим повним посвідченням і включав в себе всі ваші персональні дані, водійські права та багато іншої інформації.

Відповідний патент, який подали Apple, отримав назву “Надання перевірених заяв про особу користувача”. В патенті детально описано систему, яка буде зберігати всю конфіденційну інформацію та ідентифікаційну, яка може підтвердити особистість.

Apple планують зробити iPhone ідентифікаційним документом

В патенті також йдеться, що :

“Пристрій, що реалізує систему для використання перевіреної заявки на ідентичність, включає щонайменше один процесор, налаштований на отримання перевіреної претензії, включаючи інформацію для ідентифікації користувача пристрою. Підтверджена претензія, підписана сервером на основі перевірки інформації постачальником підтвердження ідентичності, окремо від сервера, перевірена претензія є специфічною для пристрою.”

Нагадуємо: Не так давно Apple оголосили про свій план позбутися від автомобільних ключів і перейти на цифрові, за допомогою iPhone звісно.

Тобто вся зібрана інформація буде оброблятися сторонніми серверами. І в разі необхідності, буде виводитися на “пристрій”. Зрозуміло, що мова йде саме про iPhone, який би міг збирати та надавати необхідну інформацію.
Технологія виглядає багатообіцяючою, але невідомо коли вони почнуть вводити цей патент в свої смартфони.

Рекомендуємо: Apple збирається відмовитися від iOS.

Джерело: appleinsider

P.S Ви б дозволи компанії Apple збирати Ваші особисті ідентифікаційні документи?

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

1 COMMENT

Exit mobile version