Home Новини сучасних технологій Apple вбудували рекламні блоки в iPhone і iPad

Apple вбудували рекламні блоки в iPhone і iPad

0
Apple вбудували рекламні блоки в iPhone і iPad

Apple вбудували рекламні блоки в iPhone і iPad. Поки Apple рекламує власні платні сервіси.

Компанія Apple почала показувати рекламу користувачам iPhone і iPad. За рекламу в фірмових оболонках часто критикують китайських виробників, наприклад, Xiaomi. І її зовсім не очікували побачити користувачі Apple.


На проблему звернув увагу Том Уоррен (Tom Warren), головний редактор авторитетного ресурсу The Verge. Він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter скаргу на появу реклами в налаштуваннях смартфона. Як можна бачити на скріншоті, в додатку налаштувань з’явилася секція з пропозицією ігрового сервісу Apple Arcade.

На публікацію бурхливо відреагували читачі Уоррена. Судячи з відгуків, впроваджена в iOS реклама з'явилася на різних моделях iPhone і iPad - не тільки на куплених недавно пристроях, а й старих «робочих конячок». Apple просуває власні платні сервіси, такі як Apple Arcade (перші три місяці безкоштовно), Apple TV +, а також розширену гарантію AppleCare +.

Читайте також: Компанія Apple тестує свій перший гнучкий смартфон.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version