Реклама

Apple вдосконалила просторовий персоналізований звук Sony

Останні Новини

В 2019 році Sony випустила технологію 360 Reality Audio родом з підтримуючими її музичними сервісами Amazon Music,Tidal,Deezer та Nugs.net,що передбачала сканування структури вушної раковини та влаштування просторової обробки звуку відповідно до фізіологічних особливостей конкретного користувача. Це дає можливість створювати особистий звуковий профіль,відповідно до індивідуальних особливостей слуху.

Цікаво: Виходить сьома бета-версія MacOS 13 Ventura від Apple

В Apple персонілазований просторовий звук створює iOS,що передбачає цілу процедуру,включаючи сканування вушних раковин камерою TrueDepth,для цього потрібно близько хвилини утримувати iPhone на відстані 10-20 см. Проте протягом усього періоду бета-тестування користувачі жалілися,що сенсор глибини TrueDepth не завжди може визначити вухо,та процесори затягується.

Sony для цьго використовує більш трудомісткий процес,пропонуючи спочатку встановити додаток Headphones Connect,а вже потім використовувати камеру телефону.

Створений власником індивідуальний звуковий профіль може бути доступний на багатьох пристроях Apple після виходу оновлених macOS та iPadOS. Технологія сумісна з AirPods третього покоління,AirPods Pro обох поколінь,а також з AirPods Max,що зробить їх звук більш оптимальним.

Цікаво: Germin дали реакцію на вихід нового годинника від Apple

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Sourcetheverge
Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Xiaomi оновила лінійку екологічної системи Smartmi

Компанія Xiaomi запустила новий очищувач повітря Smartmi в рамках краудфандингу. Тим самим, Xiaomi оновила лінійку екологічної системи Smartmi. Очищувач...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -