Реклама

Нові моделі iPhone 14 Pro підтримують покращений двочастотний сигнал GPS

Останні Новини


Це стосується двох моделей iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max,а також Apple Watch Ultra,що дає їм можливість більш точно відслідковувати місцезнаходження.

Цікаво: Купувати новинку iPhone 14 чи чекати наступне покоління? Основні чутки про майбутній iPhone 15

Всі три девайси можуть приймати обидва сигнали,від супутників  GPS працюючих на старій L2 частоті та новій L5.За даними керівництва США старим на червень місяць на орбіті знаходилось 17 супутників здатних транслювати сигнали L5.Вони передають більш потужний сигнал,в порівнянні з L1,який може краше проходити через перепони,такі як дерева чи будівлі.Поєднуючи ці два сигнали iPhone 14 Pro тепер будуть мати вищу точність визначення місцезнаходження.

Керівництво заявляє,що тепер поєднання цих двох сигналів надасть користувачам у всьому світі самий передовий сигнал GPS.Хоча L5 почав впроваджуватися ще з 2010 року заявляється,що він все ж знаходиться в процесі вдосконалення.

Стандартні моделі iPhone 14 та iPhone 14 Plus не підтримують новий сигнал,але всі чотири моделі iPhone 14 продовжують підтримувати інші навігаційної системи включаючи Galileo,QZSS та BeiDou.

Цікаво: Розповідаємо, що таке FaceID і на яких пристроях Apple він доступний

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Sourcemacrumors
Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Запущено навушники Motorola Tech3 TriX 3 в 1

Сьогодні, 16 жовтня 2020 року, на ринку Індії було запущено навушники Motorola Tech3 TriX 3 в 1. Це гібридні...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -